Ellen van Hattem

Ellen van Hattem

Bewindvoerder


“Na ruim 25 jaar werkzaam geweest binnen de financiële sector heb ik Van Hattem Bewindvoering opgestart en bewust de overstap gemaakt naar bewindvoering. Juist nu in tijden van crisis en vergrijzing wil ik mijn kennis inzetten voor degene die het het hardst nodig hebben. Ik kan vanwege mijn empathisch vermogen en toegankelijkheid snel tot de kern van het probleem komen en een vertaalslag maken met de cijfers in begrijpelijke taal. Zodoende kan er gewerkt worden aan een structureel op orde brengen van uw financiële administratie.”


Van Hattem Bewindvoering B.V.
Postbus 745
1200 AS Hilversum
info@vanhattembewind.nl
Tel. 035 - 887 1418
Mobiel 06 - 23 48 49 56
KvK 70202389
BTW nr NL0885.86.716.B01

Senioren Administratie

Vindt u het soms lastig uw administratie op orde te krijgen?

Heeft uw weggevallen partner altijd de administratie gedaan en heeft u nu geen overzicht?

Is uw vertrouwde bankkantoor gesloten en vindt u internetbankieren te ingewikkeld?

Vaak kunnen kinderen helpen maar wat als u geen kinderen heeft of u hen liever niet betrekt in uw financiële zaken?

Als u ondersteuning wenst bij uw financiële administratie en u wilt zelf blijven beslissen over uw inkomsten en uitgaven dan is Senioren Administratie een uitkomst.

Senioren Administratie biedt hetzelfde als Bewindvoering maar dan zonder tussenkomst van de kantonrechter, we sluiten samen een overeenkomst met elkaar.

Na aanmelding kom ik bij u thuis langs of bij de instelling waar u verblijft voor een eerste kennismaking. Ik bespreek met u de administratie en breng de financiële situatie in kaart en neem dan de administratie over. Ik zorg dat alle betalingen op tijd worden gedaan. Zo hoeft u zich hierover geen zorgen te maken.

Wat kunt u van mij verwachten?

Het verwerken en op orde houden van uw financiele situatie

Zodra Van Hattem Bewindvoering uw administratie verzorgt, komt uw inkomen niet meer binnen op uw eigen bankrekening. Al uw inkomsten worden dan overgemaakt op een bankrekening op uw naam bij Van Hattem Bewindvoering. Ik zorg er vervolgens voor dat uw vaste lasten zoals bijvoorbeeld ziektekosten, eigen bijdrage AWBZ, woonlasten, waskosten betaald worden. Het geld dat dan overblijft wordt gestort op uw privérekening en kan worden gebruikt voor leefgeld, kleding, vakantie.

Uw aangifte en toeslagen

De sociale en gemeentelijke wet –en regelgeving wordt steeds complexer waardoor veel senioren onvoldoende gebruik maken van toeslagen en gemeentelijke tegemoetkomingen. Ik controleer of u recht heeft op huur en/of zorgtoeslag en gemeentelijke voorzieningen en vraag die zo nodig voor u aan.

Ik verzorg uw belastingaangifte box 1

Informatievoorziening

Het is vanzelfsprekend dat u of uw familieleden altijd recht hebben op inzage in uw financiën. U ontvangt regelmatig een verslag waarin een helder en volledig overzicht van uw financiële situatie wordt weergegeven.

Uw administratie in goede handen

De seniorenadministrateur van Van Hattem Bewindvoering heeft naast de opleiding Beschermingsbewindvoering een jarenlange ervaring in het verzorgen van administraties en belastingaangiftes op diverse accountantskantoren. Door mijn deskundigheid en persoonlijke aanpak zijn uw financiën in veilige handen.